Video: Favoritter #September

Skærmbillede-2015-09-28-kl.-15.43.18
I dag er det blevet tid til det faste månedlige indslag her på bloggen: Mine favoritter fra de sidste 4 uger i videoformat. Der er nogle virkelig lækre sager i blandt favoritterne denne måned – ting, jeg er sikker på, bliver hængende året ud og længere endnu – så klik play, og se, om der ikke er nogle af mine anbefalinger, du kan skrive dig bag øret. Som altid er der links til alt, der er nævnt, under videoen.


Nævnte produkter:
Egypitan magic
Lord & Berry læbestift fra Goodiebox
Clean Cashmere Parfume
Sanex Advanced bodylotion
Maison Scotch kjole
St. Dalfour marmelader
Kings of convenience
Indlæg om 3 fængende podcast

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Maria 🙂 Det er en gave fra mine svigerforældre – den er vist ret gammel. Blomsterne hedder (ifølge Anna i en anden kommentar) Protea 🙂

    1. Hej Zille 🙂 Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg har købt den, men det var et sted på nettet 🙂

Skriv en kommentar