Video: Februar Favoritter


Hej fra Stockholm for sidste gang
Lige om snart ruller jeg afsted med min lille kuffert, men inden da vil jeg dele en video, som jeg filmede, inden jeg tog afsted. En ny måned betyder nemlig, at det er tid til, at jeg vil dele mine favoritter fra den sidste tid med jer.
De sidste måneder har jeg eksperimenteret med flere nye wellness- og beautyprodukter, så jeg synes selv, jeg har nogle virkelig gode anbefalinger i ærmer denne gang. Jeg håber, I kan bruge dem, og husk endelig at stille spørgsmål i kommentarfeltet, hvis der dukker nogle op.


{ Nævnt i videoen }
indeholder reklamelinks
Lavendel deo fra Schmidt’s
Weleda lavendel body oil
Tungeskraber
Negle hos No Name Nails &
Wild embers
Vikings


 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hmmm. Jeg må indrømme jeg har det ret svært med en af dine udtalelser i videoen. Du nævner godt nok selv at du siger det uden medicinsk fundament men det er lidt som at sige “det er ikke for at afbryde” mens man afbryder. Ift. hvor stor en læser skare du har synes jeg det er ret farligt at du sætter kræft aluminium i deodoranter sammen. Du må jo selv om hvad du tror på, men tænker du over når du udtaler sådan at du risikerer at skræmme en masse unge piger/kvinder uden du har noget at ha det i? Det er bare farligt ift at der muligvis er rigtig mange for hvem du er en rolle model. Jeg håber du tager min kommentar pænt. Det er ikke en personlig kritik af dig og skal bestemt ikke tages personligt. Men jeg synes det er forkert at sige “jeg er bange for man får kræft ved at bruge aluminiums deodoranter tæt på brystet” når det ikke er bevist eller der er noget medicinsk grundlag for det. Det skaber en masse frygt og angst. Desuden synes jeg også det er lidt spøjst du har det sådan med “kemi” – er naturlige ting ikke også lavet af kemi? Den luft du indånder? Og hvorfor er det fint med parfume/æterisk olie? (Som jo er same same og som man VED kan have nogle kedelige effekter). Jeg håber min kommentar bliver modtaget ordenligt. Det er ikke et person angreb.
  Bedste hilsner
  Michelle

  1. Hej Michelle
   Jeg tager overhovedet ikke din kommentar ilde op – for på mange måder er jeg faktisk enig. Jeg har et stort ansvar, fordi så mange følger med herinde, og jeg forsøger at tage det alvorligt. Derfor forsøger jeg altid at understege, at jeg bare deler det, der virker for mig, og at folk skal gøre deres egen research og vælge det, der er det rigtige for dem – hvad end det gælder kost, daglige rutiner eller ting som neglelak, deodoranter osv.
   I videoen deler jeg ting, jeg er glad for at bruge, og som jeg vil anbefale mine veninder. Jeg er ikke ekspert og har ikke et medicinsk fundament, men jeg lytter til kilder, jeg selv stoler på, og ift. valg af deodorant har jeg det sådan, at jeg heller vil være “better safe than sorry”. Sådan tror jeg, at mange har det, og derfor giver jeg rådet videre.
   Jeg synes selv, der er forskel på at sige “skynd dig at smide dine almindelige deodoranter ud!” og “Jeg har det bedst med at undgå aluminium i deodoranter – har du det også sådan, er dette produkt godt”. Men måske jeg tager fejl? Under alle omstændigheder har jeg taget din kommentar til mig, for tro mig, det er noget, jeg spekulerer meget over.
   KH

Skriv en kommentar