Video: Makeup-look // Dior travelkit


Udgivet i samarbejde med Billund Airports TaxFree

Glædelig lørdag, folkens!
I dag skal vi rigtig tøsehygge her på domænet 🙂 Jeg har nemlig indgået et samarbejde Billund Airport TaxFree, der går ud på, at jeg de næste måneder vil udforske nogle af de beautybrands, de har at byde på i deres taxfree område. Denne gang har jeg fået lov til at lege med en række Dior-produkter, og det er hvad dagens indlæg skal handle om. Først vil jeg dele en lille “get ready with me” video, hvor I kan se mig lægge et rejsevenligt Dior-look og høre mere om mit samarbejde med lufthavnen.


Selvom jeg elsker at bruge tid på at lægge en fin makeup, er det ret sjældent, jeg tager mig tid til at gå en tur gennem forbi de forskellige makeupstande i stormagasinerne. Som regel holder jeg mig nemlig bare til de ting, jeg kender, og bestiller dem online. Og det er selvfølgelig helt fint – for det fungerer – men det betyder også, at jeg sjældent opdager nye makeup-produkter eller hudpleje, der kunne være et friskt pust til min rutine.

Da Billund Airport kontaktede mig for at høre, om jeg havde lyst til at besøge deres TaxFree beautyafdeling, kom jeg til at tænkte på, at det sjovt nok er et af de eneste steder, hvor jeg rigtig tager på shoppetur efter nye skønhedsprodukter. Vi flyver næsten altid fra Billund, og jeg holder af at tage afsted i god tid, så vi også kan få lidt glæde ud af tiden i lufthavnen. For mig er rejser nemlig = selvforkælelse, og det betyder, at jeg både skal nå at finde de bedste magasiner til flyveturen, lidt chokolade i kiosken, og så skal jeg også have tid til at slentre igennem beautyafdelingen på jagt efter nye lanceringer og kollektioner, som jeg ellers sjældent får mig opdateret på.
{ Shop&Collect }
Noget, jeg tidligere ikke anede, er, at man kan købe ting i Billund Airport og bede det venlige personale om at lægge det til side til en, så man ikke skal have det med på selve rejsen. Jeg rejser næsten altid kun med håndbagage, og derfor har jeg sjældent købt større ting inden afgang. Nu er sagen dog pludselig en hel anden: Sparer jeg penge og køber min yndlingsparfume i TaxFree, kan jeg blot benytte mig af Shop&Collect og lade den ligge og vente på, at jeg vender hjem fra rejsen. Så smart! Og så er det ret hyggeligt at have noget at glæde sig til, når post-travel blues begynder at indtræffe på hjemrejsen.

Det første af lufthavnens brands, som jeg har fået lov til at snuse til, er Dior. Og jeg elsker Dior. Deres Lip Maximizer, der fugter og giver læberne fylde. Deres neglelakker, der er de bedste på markedet IMO. Deres klassiske Diorshow Mascara, som jeg kan huske, min mor brugte, da jeg var barn. Og deres Nude Foundation, der dækker så fint og naturligt.
Når jeg tænker “Dior”, dukker ordene luksuriøst, fransk og feminint op. Saft lyserød, rose, fløjsblød hud og diskret fremhævede øjne. Selvom brandet også tør at lege med trendy farver, er det altid med en vis sikker elegance, tro mod brandets indentitet. Og det betyder, at man nærmest ikke kan gå galt i byen med et produkt fra Dior. Nedenfor kan I se paletten “Dior Couture Palette Edition Voyage”, som jeg bruge i videoen, og den er et fremragende eksempel herpå. Det særlige lille travelkit kan kun fås i lufthave, og det indeholder de smukkeste farver, der er helt perfekte til at skabe et ægte Dior-look.


Jeg håber, at dette indlæg var med til at gøre jer klogere på Dior, og hvad Billund Airports TaxFree område har at byde på. Hvis I har nogle spørgsmål, er de naturligvis meget velkomne i kommentarfeltet. Ellers vil jeg blot ønske jer en herlig weekend 🙂
Klem,
Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar