Video: Min uge // Vlog


Så er der søndags-bio til folket! Jeg håber, at I har god tid til at slå jer ned på sofaen, for dagens video er ekstra lang – og forhåbentlig også ekstra hyggelig 🙂
Videoens længdes skyldes, at jeg denne gang ikke blot har vlogget en enkelt dag, men i stedet filmet en hel uge, fra morgen til aften, mandag til søndag. Det var lidt af et projekt, og særligt redigeringsarbejdet trak tænder ud, men jeg er nu alligevel glad for, at jeg fik videoen klippet sammen. Den giver nemlig et fint indblik i, hvordan mange af mine uger har set ud i 2017, så den bliver skægt at kunne kigge tilbage på, og så håber jeg også, I synes det er spændende at snuse til, hvordan min hverdag (sommetider) er skruet sammen.

30 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. PS fandt lige dine opskrifter på tv2. Ift. powerbasen skal de brune ris så koge i 20+25 minutter i alt? Eller hvordan skal det forstås? 🙂

 2. Så hyggeligt, Emma!
  Jeg satte det som en belønning for formiddagslektierne, at jeg efterfølgende kunne se din vlog 😉
  Dog kan jeg ikke finde linket til videoen her i indlægget, men gik ind og fandt den på youtube – jeg ved ikke, om det bare er min computer der driller?
  God søndag <3

  1. Hæhæ, hvor er herligt 🙂 Jeg håber, den var en fin belønning.
   Der var lige lidt teknikproblemer, men det er fikset nu 🙂

 3. Så hyggeligt at se med!
  Noget helt andet (eller måske ikke) – de opskrifter du havde med i go’ morgen DK var virkelig lækre, men! der er noget i opskrifterne på TV2’s hjemmeside, der ikke giver helt mening. Det er ligesom om der er byttet rundt på nogle af tingene… fx står der bønner i ingredienslisten, istedet for de to slags linser du bruger. Lige pludselig står der fx også bare TAHINDRESSING sådan lidt ud af det blå. Altså det kan jo være noget med visningen, men jeg tænkte du gerne ville vide det 🙂 Hvoromalting er, så er det nogle mega lækre opskrifter – og jeg har allerede lavet de to veganske af dem. Mmm!
  Din blog er så fin, og jeg elsker at følge med – thumbs up til dig!!

  1. Hej Søs 🙂 Tak! Åh, det er lidt noget rod, kan jeg godt se. Men godt at du kan tyde opskrifterne trods alt 🙂

 4. Jeg ved ikke om det bare er mig, eller videoen slet ikke skulle være i indlægget, men jeg kan i hvertfald ikke se den her i selve indlægget? 🙂

 5. Hej Emma. Rigtig fin video! Den hyggede jeg mig med at se, i stedet for et afsnit af en serie 😉 Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om Melissa Ambrossinis bog – kan du anbefale den? Jeg har nemlig også overvejet at læse den.

  1. Hej Caroline 🙂 Tak!
   Ja, jeg synes, det er rigtig fin. Den er meget “amerikansk” (selvom hun vist er fra Australien) med mange “honey”, “beautiful” og sådan, men budskabet er klar og rigtig godt 🙂

   1. Tak, det er godt at vide 😉 Jeg kan godt lide hendes podcast, men nogle gange bliver det altså også lige en smule for frelst til mig.

 6. Så dejlig en video, søde Emma 🙂 Det er altid hyggeligt at følge med i, hvad du får din hverdag til at gå med, og hvad der optager dig lige nu. Inspirerende og hyggelig 🙂
  Glæder mig til en ny kogebog fra dig i 2018, er spændt på, hvad den kommer til at indeholde! 🙂

 7. Det var virkelig en fin vlog, rigtig spændende at følge med i din uge. Det du laver er inspirerende, men at det så også bliver fremstillet på en yderst inspirerende måde gør det jo kun bedre. Det er virkelig klippet fint sammen det hele.
  Hvis det er noget du også selv nyder at lave, synes jeg bestemt gerne at der må komme mere af dette 🙂

 8. Virkelig fin video Emma! Flere af dem – det et hyggeligt at følge med 🙂 Måske en nu hvor du studere igen? God dag!

  1. Hej Ida :-* Det er lidt svært at dele min hverdag som studerende, da mine medstuderende ikke nødvendigvis har lyst til at være en del af mine vlogs.

 9. Nok den fineste vlog jeg har set! Der var noget dejligt “hverdagsagtigt” og uformelt over den, fordi du i lige så høj grad formåede at fange pauserne – og det kræver virkelig dygtighed! Håber sådan at du fortsætter vlogging for du er simpelthen en haj til det 🙂 Regnvejrsbegrejstring fra København

Skriv en kommentar