Video: Mine tips til foodstyling


Da jeg postede sidste uges vlog, var der flere af jer, der efterspurgte et indblik i foodstyling – og det er lige præcis, hvad der er på menuen på min YouTube-kanal i dag.
Da vi var i studiet tidligere på ugen, hev jeg mit kamera med for at fange klips af, hvordan vi anretter, styler og fotograferer maden, så den ser allermest appetitlig ud. Det er lidt af en kunst, og jeg har lært mange små tips og tricks de sidste år, hvor jeg har brugt (jeg ved snart ikke hvor mange) timer i fotostudiet.
Jeg håber, I vil synes, det er skægt at få et kig behind the scenes! Hvis der er flere idéer til noget, I gerne vil have et indblik i, må I endelig sende dem min vej i kommentarfeltet ♥
Klem,
Emma


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma
    Sikke en dejlig video, der kommer lige netop, mens jeg er ved at søge nettet tomt for tips til foodstyling!
    Hav en dejlig weekend <3

Skriv en kommentar