Video: Mit køkken


En af mine mest efterspurgte videoer er en rundtur i mit køkken. Et kig i skabene, skufferne, i køleskabet, hvor jeg fortæller om, hvilke råvarer jeg har på lager og hvorfor. Nu er det endelig lykkes mig at bikse den sammen til jer, og derfor er det lige præcis, hvad der er på menuen i dag. Vaskeægte MTV Cribs style 😉
Jeg forestiller mig, at nogle af jer vil blive overrasket over, hvor meget mad der er, i forhold til at vi kun er to mennesker herhjemme. Men husk, at madlavning også er mit arbejde, og derfor har jeg ofte indkøbt ingredienser til et photoshoot, til opskrifter, der skal testes, eller lignende. Og så er jeg også bare vild med at lave mad til andre, så der kommer sultne venner på visit flere gange ugentligt 🙂
Nyd videoen, og stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet, hvis de dukker op. Ellers vil jeg bare ønske jer en skøn tirsdag ♥
 


13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Virkelig hyggeligt at se med :)!! jeg synes det kunne være ret fantastisk, hvis du vil lave en basisliste – måske en det skal du have – og det her hvis du gerne vil udvide :)??
  Jeg tænker især krydderier, og smagsforstærker – alt det der lige pepper op ;)!!

  1. Tak, Fie :-* Åh, det er svært at lave sådan en liste. èn ting er, hvad jeg ofte har i køkkenet, men derfor behøver man jo ikke gå ud og købe hele molevitten for at kunne lave god mad 🙂

 2. Rigtig fin og inspirerende video (: Jeg kunne vildt godt tænke mig en video, hvor du viser dine køkkenmaskiner og fortæller lidt om, hvad de bruger de forskellige maskiner til (:

  1. Tænkte præcis det samme som Julie, sådan en video kunne give god inspiration ? Har selv investeret i noget jeg tænkte var mega smart ved købstidspunktet, men som jeg sjældent bruger fordi det tager for lang tid at gøre rent. Måske du har anvendelsesmetoder jeg ikke selv havde overvejet, så tingene alligevel kan komme i brug ?
   Og som Julie også skriver, rigtig fin video!

 3. Hej Emma.
  Rigtig god video – dejligt med noget inspiration til næste helsekosttur 😉
  Hvor har du mon købt collagenpeptider og ashwagandha henne? og hvor er dine beholdere til bla. nødder og kerner fra?
  Tak for gode blogindlæg og megen inspiration i hverdagen!
  Mvh. Johanne

  1. Hej Johanne 🙂 Tak
   Jeg køber dem på iHerb.com. Du kan bruge min rabatkode PRJ306 og spare 5% på din ordre. Beholderne er fra søstrene grene 🙂

 4. Hej Emma. Tusind tak for en rigtig god video ? Jeg elsker at se dine videoer, de er mega inspirerende og hyggelige! ? Kan du fortælle mig hvor du køber den der Harvest Moon kokos yoghurt? Kram Pernille

Skriv en kommentar