Vores nye spisebord fra TABLELAB

i samarbejde med TABLELAB

Hola søde mennesker!
Jeg er ankommet til Stockholm og den pæneste Airbnb nogensinde (her er marmor køkken og badekar!). Lige om lidt snørrer jeg løbeskoene, og så vil jeg lunte lidt rundt i byen og danne mig et overblik, men først vil jeg tage jer med hjem til Århus og vores lejlighed. Godt nok er der ikke meget marmor, men vi er efterhånden er ved at have skabt noget, der føles som hjem ♥

Det har taget os ret lang tid at komme på plads i lejligheden. Ikke på den måde, at der har stået fyldte flyttekasser alle vegne, men det tog os alligevel… 8 måneder at få malet badeværelset færdigt og næsten 1,5 år bare at få billeder op på væggene. Wups. Det siger ret meget om Simon og jeg, der begge er idérige men også enige om, at der er meget, der er sjovere at bruge weekenden på end at jonglere med malerpensler og slagbor. Og jeg burde nok kende os godt nok til at vide, at den liste med ting, jeg satsede på, vi ville få fikset i løbet af de første par måneder, ville stå intakt meget længere end det.
Samtidig tror jeg også, det har haft betydning, at vi regner med at blive boende i vores lejlighed en del år ud i fremtiden. Vi har altså ikke haft travl med at komme på plads og har givet os selv lov til at “gå hjemmet lidt til” for at undgå hastebeslutninger. Men! Nu er vi altså ved at være der. Billederne er kommer op på væggene, tæpperne er på plads, planterne er flyttet ind – og så har vi endelig fået et nyt spisebord!
Tidligere havde vi et teak spisebord, som jeg havde arvet af mine bedsteforældre, og selvom det var rigtig fint, har jeg hele tiden vidst, at det skulle skiftes ud med noget mere lyst og moderne, når vi fandt det rigtige. Det viste bare at være lidt af en udfordring, når man helst ikke vil gå på kompromis med kvaliteten men samtidig ikke har lyst til at betale spidsen af en jetjager.

Det var først, da en ven præsenterede mig for TABLELAB for nogle uger siden, at jeg forelskede mig i det helt perfekte bord (og fik overtalt Simon, den kærlige men kritiske smagsdommer over alle mine påfund).
TABLELAB‘s koncept er super simpelt: God kvalitet, klassisk design og hurtig levering til fair priser. De laver moderne fortolkninger af den klassiske skandinaviske designkomponenter, og så har man som kunde selv mulighed for at sammensætte bordplade og ben efter eget valg, så man får præcis det udtryk, man ønsker. Priserne ligger cirka mellem 3.500 – 6000 kr for et bord, hvilket er en virkelig god pris, for der findes (hvad jeg ved af) ikke noget lignende i samme prisklasse. Tjek hele deres udvalg ud her. 

Hvis I mangler et nyt spisebord, er der masser af fine løsninger i deres webshop. De sælger blandt andet også runde borde, forskellige farver og størrelser, og så kan man vælge mellem fire forskellige designs af bordben og -bukke.
Vi valgte spisebordet “Xenon / Pin“, altså med en Xenon bordplade i hvid med sorte kanter og sorte Pin ben i stål. Jeg var også ret forelsket i løsningen “Zinc / Angle“, men synes, at de helt simple sorte ben passede bedre til teak skænken, der står bag bordet.
Derudover har vi også fået et “add-on“, til når vi får gæster, og det er et kæmpe plus, for jeg elsker jo at holde store middagsselskaber 🙂

Bordene fra TABLELAB bliver leveret (fra dag til dag, hvis man bestiller inden kl 10!), så de er lige til at samle. Jeg vil skyde på, at vi brugte cirka 30 minutter på at samle bordet, og det var helt ligetil.
Hvis I skulle have lyst til at se bordene, inden I klikker “køb”, kan I besøge deres konceptbutik i Egå udenfor Århus. Vi tog bussen derud en eftermiddag – især fordi, Simon var lidt skeptisk i forhold til, om kvaliteten virkelig var i orden, nu hvor priserne var i den lavere ende. Men dét var den, og det var fedt at få en snak med personalet, så vi tog hjem med ro i maven, mega spændte på at få det nye bord leveret dagen efter.

Tak til TABLELAB for vores fine nye spisebord! Jeg tror allerede, jeg har anbefalet konceptet til 4 veninder, og jeg har glædet mig til at dele det med jer alle her på bloggen ♥


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar